Om oss

Experter på vajersåging, borrning och mycket mer

Välkommen till ett företag med över 30 års kombinerad erfarenhet och kunskap inom vajersågning och andra borrnings- och håltagningstjänster. Vi har en stor passion för hantverk och utforskar och tillhandahåller lösningar för alla typer av projekt inom vårt område, såväl i Sverige som utomlands.

Vi har borrat och satt upp mobila krossverk i avlägsna områden runt om i världen och borrat för bergvärme i Sverige och hela Norden.

Vi vill bidra till en bättre morgondag

Vi strävar efter att vara en internationell aktör som alltid är redo att få jobbet gjort och att försöka bidra till en bättre morgondag för hela världen.

Vi använder avancerad utrustning för att säkerställa exakta kapningar snabbt och effektivt, och erbjuder även specialiserade tjänster som sågning av betongväggar, rivning av broar, handhållen kärnborrning med mera. Förutom våra konkurrenskraftiga priser erbjuder vi även mycket säkerhetsmedvetna för att främja säkra arbetsmetoder på varje arbetsplats.

Tar varje kunds behov på allvar

Våra medarbetare förstår vi att varje projekt är unikt och kräver särskild uppmärksamhet på detaljer. Det är därför vi vidtar extra åtgärder för att se till att vi levererar kvalitetsresultat varje gång. Vi erbjuder omfattande konsultationer för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses, och vårt erfarna team av experter hjälper dig gärna att fatta rätt beslut i alla situationer. Vi garanterar också att våra tjänster uppfyller eller överträffar branschstandarderna för säkerhet och noggrannhet.

Förstklassig service och kundsupport

Vi har många års erfarenhet av vajersågning och relaterade tjänster och har byggt upp ett rykte om att tillhandahålla förstklassig service med enastående kundsupport. Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetsarbete och utmärkt kundservice till konkurrenskraftiga priser genom hela processen - från första konsultation till slutförande av projektet. Vårt engagemang för excellens innebär att du kan lita på att vi levererar resultat säkert och effektivt varje gång.

Bergarbeten, borrning och undersökningar av högsta klass